Ons team

Peter Hoogervorst download v-card is zijn carrière begonnen als scheepswerktuigkundige en heeft in verschillende rangen op (stoom) turbine tankers en een zeegaande kabellegger gevaren. Hij is in 1982 als expert begonnen en deed ervaring op als allround expert bij verschillende Nederlandse expertise bureaus. In 2001 is hij als partner bij Schoo & Co. toegetreden. Peter heeft ervaring met het uitvoeren van technische inspecties, conditie surveys en onderzoeken voor casco , machine breuk en P&I schade claims. Ook heeft hij een brede ervaring met inspecties op het gebied van transport en lading claims. Peter is als expert lid van de Koninklijke Nederlandse Vereniging van Technici op Scheepvaartgebied (KNVTS) en diverse professionele organisaties. Peter is gekwalificeerd voor het keuren van scheepsluiken met Ultrasoon apparatuur.

Kees-Jaap Budding download v-card is zijn carrière begonnen als scheepswerktuigkundige in diverse rangen op allerlei soorten vrachtschepen en chemicaliën tankers en is gediplomeerd Hoofdwerktuigkundige. Hij is begonnen als aankomend expert bij Schoo & Co. in 1999 en is sinds 2007 partner. Kees-Jaap heeft ervaring in alle soorten technische inspecties en het behandelen van complexe casco, machine breuk en P&I schade claims en heeft diverse bunker disputen behandeld namens Eigenaren, Charteraars of Leveranciers.  Ook heeft hij talloze scheepsinspecties uitgevoerd o.a. op speciale schepen zoals (mega) jachten, marine vaartuigen, pijpenleggers en diepzee boor- en mijnbouw schepen. Kees-Jaap is gekwalificeerd voor het keuren van scheepsluiken met Ultrasoon apparatuur.

 

Monica Kros download v-card is onze duizendpoot die de dagelijkse gang van zaken op het kantoor regelt. Zij heeft ook het toezicht op de boekhouding en administratieve afdeling van Schoo & Co.